4 вересня відбувся Малий Конвент боївки ім. Володимира Свідерського

Малий Конвент в Києві

Ось і настав час наступного Малого Конвенту. В середу, 4 вересня, близько 19.00 у Києві зібрались лицарі боївки ч. 3 ім. Володимира Свідерського для обговорення важливих моментів в житті боївки, вирішення нагальних питань щодо подальшої роботи та кадрових питань, обрання нової малої капітули.

В цей день, як це годиться, курінні хустки набули червоного кольору. Настрій у всіх був святковий. Окрім головних завдань тодішнього вечора – справ Малого Конвенту, приятелі серця багато жартували та по-дружньому спілкувались між собою. Приміщення наповнилось приємною атмосферою, що і спонукало до продуктивної праці на благо боївки та куреня. На боївковому святі були присутні десятеро приятелів серця, четверо добровольців, а також в гості до нас завітав дес. Вихор.

Боївкар Характерник відкрив Малий Конвент пластовим гаслом СКОБ та курінним вітанням «Рука і серце!» Після відкриття кожен член малої капітули звітував, а всі інші уважно слухали. Як виявилось під час звітувань, члени боївки активно працювали на благо Пласту: були у проводі та оранізаторами багатьох заходів різного рівня, проте діяли самостійно – не від імені боївки.

Далі за планом було обговорення нової редакції «Шляху лицаря». Про рішення, яке ми обрали, ви дізнаєтесь згодом на Великому Конвенті.

Після невеликих дискусій, обговорень та сперечань, було обрано малу капітулу: керуватиме відтепер боївкою боївкар Стрілець, вкотре незмінним канцлером обрано Гамалію, претором – Вуса, камерарієм – Боссого, трибуном – Хліба та стратегом – Тура. А також, дійшли згоди, що новий провід вступає в обов’язки після Великого Конвенту.

Боївкове свято завершилось закриттям – все як правильник пише;) Лицарі розійшлись по домівкам, але в кожного в серці закарбується цей день, що приніс стільки приємних вражень та емоцій.

Тож, приятелі серця київської боївки з нетерпінням очікують Великого Конвенту аби знову зустрітись у дружньому колі та запалити ще одну іскру на курінному шляху.

Рука і серце!

Боївковий Трибун добр. Хліб

Вгору